Neem contact op: +31 (0) 6 25 39 89 47 - Mail: info@pastoriemarie.nl
Thuiskomen in een huis met een ziel.

Bed en breakfast Pastorie Stella Marie staat in ‘Het Buurtje’, een klassiek wijkje tien minuten wandelen tot het dorpshart en de haven van Oudeschild. Via De Ruyterstraat loopt u langs oud-Texelse woninkjes voorbij de plek waar zeeheld Michiel de Ruyter eeuwen terug de vloot overzag. Of u wandelt over de dijk naar de haven, waar zich de restaurants van Oudeschild bevinden.
Over de dijk in de andere richting vind u binnen 5 minuten wandelen het Waddenzee strandje “Ceres”, een heerlijk rustiek en kleinschalig strandje.

Vanuit ‘Het Buurtje’ loopt het skillepaadje het landschap in. Het pad loopt in de richting van Huize Brakestein, de Wezenputten en de Hoge Berg. Hier kunt u het wandelpad Brakestein volgen. U bent hier in het hart van De Gouden Driehoek, het gebied met tuunwallen, schapen en drinkkolken, dat in de Gouden Eeuw de VOC vloot van vers drinkwater voorzag.

Het plaatsje Den Burg ligt vier kilometer van Oudeschild. De route er naartoe ligt in het verlengde van het skillepaadje. Den Burg is met zo’n zevenduizend inwoners het grootste dorp van Texel. Hier vindt u vele winkeltjes vol streekproducten, voortreffelijke restaurantjes en heerlijke terrassen.

Back to Top

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie kunt u ons altijd bereiken op: +31 (0)6 – 25 39 89 47 of via e-mail: info@pastoriemarie.nl