Neem contact op: +31 (0) 6 25 39 89 47 - Mail: info@pastoriemarie.nl
Thuiskomen in een huis met een ziel.

Onze kamers

Luxueus overnachten aan de Waddenzee

Een overzicht van onze sfeervolle kamers

Wij bieden u een gastvrij welkom bij bed & breakfast Pastorie Stella Marie.  Onze sfeervolle, comfortabele en luxe kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zoals breedbeeld televisie, gratis WiFi, een eigen koffie- en theehoek en een regendouche. U kiest voor logies in de Marie Suite, de Texel- of de Waddenkamer? Bij bed & breakfast Pastorie Stella Marie geniet u altijd van Texelse gastvrijheid en een heerlijk verblijf.

PastorieMarie_Mariesuite

Marie Suite

De Marie Suite ligt op de eerste verdieping van bed en breakfast Pastorie Stella Marie. De sierlijke suite biedt uitzicht aan zowel zee- als  landzijde. De ruime badkamer beschikt over een heerlijke regendouche en een comfortabel ruim bad.

Vanaf 139,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

Texelkamer Patorie Marie

Texelkamer

De Texelkamer ligt op de tweede verdieping van bed en breakfast Pastorie Stella Marie. De ligging is uniek dankzij het weidse uitzicht over kerk en natuurlandschap de Hoge Berg, met daarbij een blik over de Waddenzee door het zijraam. U geniet van een sfeervolle inrichting en een badkamer in Texelse stijl.

Vanaf 134,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

Waddenkamer

Waddenkamer

De Waddenkamer, op de tweede verdieping van bed en breakfast Pastorie Stella Marie, dankt haar naam aan het royale uitzicht over de Waddenzee. De ruime kamer is stijlvol ingericht.  De badkamer is voorzien van een voortreffelijke regendouche.

Vanaf 134,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

BewarenBewaren

Back to Top

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie kunt u ons altijd bereiken op: +31 (0)6 – 25 39 89 47 of via e-mail: info@pastoriemarie.nl